grafički dizajn
knjigovodstvo
marketing
web dizajn
kontakt

Izgubljeni ste i neznate kako dalje?

Mi smo Vaš putokaz ka uspjehu!

Novi ste u poslovnom svijetu ili Vam posao ne ide kako ste se nadali? Mi smo tu da Vam pomognemo da modernizirate svoje poslovanje. Naš tim kombinacija je mladosti i iskustva. Mi znamo što se danas traži i kako se probiti. Povjerite nam svoj siguran uspjeh. Nećemo Vas iznevjeriti!

o nama

Tko smo zapravo mi?


Lanterna-Media d.o.o. Vaš je vjerni suputnik od 2009. godine. Iako smo mlada firma iskustva imamo i više nego dovoljno. Kako bi Vam pružili kompletnu uslugu na jednom mjestu proširili smo svoje poslovanje u više smjerova, a opet je svaki član našeg tima specijaliziran za svoje područje.

Mi razumijemo sve Vaše potrebe i probleme jer nismo samo knjigovodstveni servis i dizajn studio u Splitu. Bavimo se i uvozom te prodajom. Ekskluzivni smo zastupnik za Fenix svijtiljke te distributer za različite druge brandove (Exotac, Mellert, Graupner, Caig, Sanrenmo itd.). Dobar dio naše ponude možete pronaći i u našem Webshopu.

Iz svog iskustva možemo Vam, dakle, uvijek pomoći sa svim Vašim problemima ili Vas uputiti širokom krugu naših poslovnih partnera i kolega.